dimecres, 26 d’abril del 2017

Tintin

Tintin, un jove aventurer que acompanyat del seu fidel gos Milú, viatgen per diferents països vivint experiències impressionants. Crec que una manera divertida de conèixer món seria fer els mateixos viatges que ell fa, no cal experimentar les mateixes aventures però només amb una quarta part de les que viu ja pot ser molt emocionant. 

Jo de moment ja he visitat el Tíbet, una zona que no deixa indiferent a ningú, que et quedes amb un record permanent dins del cor, de gent amable, sempre amb un somriure a la cara i molt humils. Alguna aventura si que vem tenir, sobretot anar als lavabos públics, els pitjors que he vist en ma vida, però ho vem superar amb bon humor. 

Aquest amigurumi ha estat un encàrrec i considero que ha quedar força bé. Ara a veure si m'animo i segueixo amb els altres personatges :-)


Tintín, un joven aventurero que en compañía de su fiel perro Milú, viajan por diferentes países viviendo experiencias impresionantes. Creo que una manera divertida de conocer mundo seria  hacer los mismos viajes que hace él, no hace falta experimentar las mismas aventuras pero con solo una cuarta parte de las que vive ya puede ser muy emocionante.

Yo de momento ya he visitado el Tíbet, una zona que no deja indiferente a nadie, que te quedas con un recuerdo permanente en el corazón, de gente amable, siempre con una sonrisa en la cara y muy humildes. Alguna aventura si que tuvimos sobretodo con los lavabos públicos, los peores que he visto en mi vida, pero lo superamos con buen humor.

Este amigurumi ha sido un encargo y considero que ha quedado bastante bien. A ver si me animo y sigo con los otros personajes :-)   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

M'agrada la teva opinió, POTS DEIXAR UN COMENTARI ;-)