diumenge, 31 de maig de 2015

Parc de ganxet de Toshiko Horiuchi

Una de les visites que tenia com a "obligatòries" quan preparàvem el viatge al Japó era Hakone, a part de ser un indret espectacular i una experiència difícil d'oblidar, hi ha el parc infantil fet de ganxet de Toshiko Horiuchi
Ja havia sentit a parlar d'aquesta artista japonesa i havia vist fotos de les seves obres, però tenia la necessitat de veure-ho amb els meus propis ulls com és un parc infantil de ganxet d'aquestes magnituds. 


Hakone és una ciutat del Japó situada a uns 100 km de Tòquio, actualment és una zona molt turística per la gran quantitat d'onsens que hi ha, pels magnífics paisatges que et porten a un estat de relax i tranquil·litat i per les bones vistes del Monte Fuji ,si tens un dia clar, però nosaltres no el vàrem poder veure ;-(. 

Ruta dels transports per HakoneEl parc infantil està ubicat dins del Hakone Open Air Museum, és un museu a l'aire lliure on hi ha obres d'art de tota mena escampades per tot el parc, fins hi tot hi ha un edifici amb obres de Picasso. Passar el matí pel museu es molt agradable, llàstima que ens va agafar la pluja i va espatllar una mica el dia.

Museum a l'aire lliure de Hakone


L'obra de Toshiko Horiuchi en les fotos és espectacular però en persona quedes flipada, i amb molta pena de no ser una nena per poder-te enfilar fins dalt.Aquí la Senda gaudint com una cria del parc ;-)

2 comentaris:

  1. Uala!!! Tiene que ser impresionante!! Si que es una lastima no ser un niño para poder disfrutarlo.

    ResponElimina

M'agrada la teva opinió, POTS DEIXAR UN COMENTARI ;-)