divendres, 6 de desembre de 2013

Aplicacions i brodat

La setmana passada vem anar amb la meva bona amiga Marta,  a un taller de "Bordado y aplicación" impartit per Ariana de Bolita Baby a la botiga de I love Kutchi, (una botiga de lo més cuki).
Va ser un gran taller i vaig aprendre noves tècniques com els diferents tipus de bordat i com aplicar les teles al dibuix, a part de que m'ho vaig passar molt bé i em vaig riure molt.
Sempre m'han agradat els globus aerostàtics i  em feia gràcia fer aquest disseny, per això el dibuix me'l va fer la super profe  i després només havia de triar les teles que volia. És un treball molt entretingut però al mateix temps és molt agraït perquè els resultats es veuen de seguida i són espectaculars. Haig de dir que el disseny de la Marta va ser una pajarita de paper digne de veure.
Una curiositat dels globus aerostàtics és que quan els germans Joseph i Jacques Montgolfier van fer una demostració pública del seu invent al 1783 a Versalles davant de Lluís XVI i de Maria Antonieta van posar com a tripulants del globus a un gall, una ovella i un ànec. Una combinació molt curiosa. ;-pCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

M'agrada la teva opinió, POTS DEIXAR UN COMENTARI ;-)